«Jeg elsker denne plassen»

(C) Bilde: TIL: Simo Valakari signerte ut 2020, vil gjerne bli enda lengre
Top Article ad

Om det er Ishavskatedralen, det imponerende antall skjenkesteder i forhold til befolkningen, eller Gutan som gjør at Tromsø sin finske suksesstrener Simo Valakari har lyst til å fortsette lenger enn de to årene som er igjen av kontrakten kan vi bare spekulere i.

Tromsø-trener Simo Valakari sier han har noe ugjort i Eliteserie-klubben og ønsker å forlenge kontrakten.  – 45-åringens avtale med Tromsø går ut etter 2020-sesongen, men finnen håper han får lov til å fortsette i klubben også etter den tid, skriver Nordlys.

Valakari ble nevnt som kandidat til trenerjobben i Rosenborg etter vårsesongen i fjor, men spekulasjonene stoppet opp, i likhet med resultatene utover høsten.

Finnen sier at han ikke har vært i kontakt med Rosenborg.

– Jeg har noe ugjort her i Tromsø og gleder meg til å begynne den nye sesongen her, sier Valakari.

– Det er opp til klubben. Om de vil komme med et nytt tilbud til meg, så vil jeg skrive under en ny avtale. Jeg elsker denne plassen.