«Jeg elsker denne plassen»

(C) Bilde: TIL: Simo Valakari signerte ut 2020, vil gjerne bli enda lengre

Om det er Ishavskatedralen, det imponerende antall skjenkesteder i forhold til befolkningen, eller Gutan som gjør at Tromsø sin finske suksesstrener Simo Valakari har lyst til å fortsette lenger enn de to årene som er igjen av kontrakten kan vi bare spekulere i.

Tromsø-trener Simo Valakari sier han har noe ugjort i Eliteserie-klubben og ønsker å forlenge kontrakten.  – 45-åringens avtale med Tromsø går ut etter 2020-sesongen, men finnen håper han får lov til å fortsette i klubben også etter den tid, skriver Nordlys.

Valakari ble nevnt som kandidat til trenerjobben i Rosenborg etter vårsesongen i fjor, men spekulasjonene stoppet opp, i likhet med resultatene utover høsten.

Finnen sier at han ikke har vært i kontakt med Rosenborg.

– Jeg har noe ugjort her i Tromsø og gleder meg til å begynne den nye sesongen her, sier Valakari.

– Det er opp til klubben. Om de vil komme med et nytt tilbud til meg, så vil jeg skrive under en ny avtale. Jeg elsker denne plassen.

Forrige artikkelFemdobler lønna
Neste artikkelMolde og Haugesund slipper poengtap
DEL