Javier Mascherano "El Jefe"

Javier Mascherano har i sin lange og imponerende karriere variert mellom å spille midtstopper og midtbanespiller, nå sier han takk for seg 36 år gammel.

Etter en 17 år har Javier Mascherano valgt å legge støvlene på hylla. Det forteller han med en tåre i øyekroken søndag kveld på en pressekonferanse for klubben Estudiantes i Argentina, som dermed ble hans siste klubb i karrieren.

Les: Pep Guardiola gjør som lovet

 

  • «Jeg vil kunngjøre at jeg i dag trekker meg fra profesjonell fotball. Jeg vil takke klubben for at de ga meg muligheten til å avslutte karrieren i Argentina, sier han og legger til:
  • Det er på tide å avslutte karrieren på grunn av ting som har skjedd de siste månedene på et personlig nivå. Etter å ha tenkt på det lenge, så er det den mest riktige avgjørelsen å stoppe i dag. Jeg har levd yrket mitt fullt ut. Jeg har gitt mitt beste»

Mascherano ankom Premier League fra Corinthians sammen med Carlos Tevez i 2006, da de argentinske lagkameratene overraskende ble klare for West Ham.

I motsetning til Tevez ble ikke Mascherano noen hit i West Ham, men etter overgangen til Liverpool i 2007 gjorde den defensive midtbanespilleren sakene såpass bra at han ble klar for Barcelona i 2010.

Javier Macherano spilte i sin karriere River Plate, Corinthians, West Ham, Liverpool, Barcelona, ​​Herbei China Fortune og til slutt Estudiantes.

Han var med på å vinne et stort antall trofeer. Disse inkluderer fire spanske mesterskap, to Champions League-titler og fem spanske cup-triumfer. Han representerte det argentinske landslaget 147 ganger.

Les: Edwin van der Sar og Marc Overmars ønsker å være med på prosjekt Solskjær