Skal bort. (foto: cillessen, twitter)

Barcelona-keeperen har ikke lagt skjul på at han er drittlei posisjonen som andrekeeper hos La Liga-giganten. Nå tar han sats for å komme seg over til balløya.

Når du kommer utpå i rundt 10 kamper i løpet av en sesong, samtidig som hører fra flere at du regnes som en av de beste keepere i bransjen, da er du tent på forandringer.

Cillessen gav klar beskjed til Barcelona om sitt krav om å få slippe løs, men klubben har holdt beilere trygt på avstand med prislappen på rundt 600 millioner kroner.

Les på Popidol: Dette må være verdens jævligste rakettutskytnings-karusell

Ifølge spanske Sport er det nå i ferd med å løsne. Den nederlandske landslagskeeperen skal være i forhandlinger med både  Everton og West Ham.

Les: Juventus kjøper general for 80 milloner kroner

Etter at Barcelona senket prisen med rundt 200 millioner kroner, har 30-åringen fått flere åpninger.

Everton skal ønske en keeper som pusher Jordan Pickford, men for Cillesen kan dette bety en tilværelse på benken med mer av det samme som hos Barcelona.

Les: Eliteserien + VAR er ikke lik sant

Og så var det Benfica, Valencia og Manchester United, som alle har vist interesse for Barcelona-keeperen.

Det eneste som ser ut til å være sikkert, er at Cillessen kan levere inn Barcelona-drakten sin før sommeren. Det er heller ingen dårlig spådom at nederlenderen velger klubben der han får lov til å bli svett i kampdrakten.

Les: Eliteserien + VAR er ikke lik sant