Paul Dardai

Farlig nærme nedrykksstreken er ikke der Hertha Berlin ønsker å være, de har faktisk et brennende ønske og ambisjon om å spille i Champions League. – Resursene er ikke der helt enda så det tar trolig noen år!


Landslagskeeper Rune Almenning Jarsteins får ny manager i Hertha Berlin etter at Paul Dardai fikk sparken. Dardais assistenter Andreas Neuendorf og Admir Hamzagic er også ferdige i sine roller.

Les: Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund

Inn som trener hentes 47 år gamle Tayfun Korkut. Han får med seg Ilja Aračić som assistent. Begge har signert en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong.

– Vi vil gjerne takke Pál Dárdai for hans arbeid. Han tok over laget i en vanskelig situasjon sist sesong og sørget for at vi holdt oss i Bundesliga under vanskelige omstendigheter, sier Herthas sportsdirektør Fredi Bobic i en uttalelse.

– Vi ønsker at Tayfun Korkut skal gi teamet en ny frisk og nye ideer. Tayfun har tidligere vist at han ikke bare kan stabilisere et lag, men også utvikle det med sitt kunnskapsrike og lidenskapelige arbeid, så vel som hans ideer om å spille fotball, tilføyer han.

Korkut har tidligere vært assistenttrener på det tyrkiske landslaget. Han har hatt trenerroller i Hannover, Kaiserslautern, Leverkusen og Stuttgart.

Hertha Berlin har kun fire lag bak seg på tabellen i Bundesliga etter sesongens 13 første kamper.

Les på Synaps: Britiske myndigheter krever at Facebook selger Giphy

Sparkede Paul Dardai ledet også klubben fra 2015 til 2019.