Jan Oblak kan forlate Atletico Madrid allerede i januar

Av: @cfcunofficial (Chelsea Debs) London from London, UK , https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chelsea_1_Atletico_Madrid_1_(37983492315).jpg

Den slovenske stjernekeeperen Jan Oblak har mange interesserte toppklubber som ønsker 25- åringen i målboksen, men prislappen har vært for høy for de fleste. Selv om kontrakten med Atletico ikke utløper før i 2021, håper Jan Oblak på overgang allerede i januar 2019. Målvakten er kjent for eventyrlige redninger for Atletico Madrid.

 

Skuffet over at Atletico ikke vil innfri krav

I august meldte stjernen at han er skuffet over Atletico Madrid og har ingen planer om å sette seg ned for å diskutere fremtiden i klubben på nåværende tidspunkt.

Ifølge spanske medier er årsaken en intern konflikt angående krav Jan Oblak har hatt ved kontraktsignering i 2016 som ikke er innfridd.

I tillegg skal han ha reagert kraftig på at klubben har signert veldig lukrative avtaler for Antoine Griezmann, Saul Niguez og Koke i ettertid.

Til tross for sterk leveranse fra Oblak denne sesongen og stilt i alle kamper, velger altså storklubben mest sannsynligvis å ikke innfri kravene til en av de mest ettertraktede målvaktene på markedet i dag. 25- åringen har hatt stor betydning for Atletico Madrids prestasjoner i La Liga i 2018 og oddsen tilsier at de vil enten vinne eller havne på andreplass i år. Du kan holde deg oppdatert på oddsen på bet365.

 

Mange klubber banker på døren

 

I løpet av sesongen har flere store klubber meldt sin interesse for Jan Oblak. Liverpool har vært en av de mest pågående etter at misnøyen med Atletico ble kjent. Men prislappen på 100 millioner euro var noe høy for klubben og endte opp med å signere Alisson for 80 millioner istedenfor. Andre storklubber som Chelsea og PSG har også meldt stor interesse i løpet av sommeren.

Av: @cfcunofficial (Chelsea Debs) London from London, UK , https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chelsea_1_Atletico_Madrid_1_(37983498685).jpg

Mange spekulasjoner rundt konflikter

Jan Oblak har stilt i alle kamper for Atletico Madrid i år, både Santander League og Champoins League. Men deltagelse i landslagskamper uteblir. Den formelle uttalelsen er at dette skyldes en skade 25- åringen har i armen og er frarådet i å delta med det slovenske landslaget.

Men medier mener dette skyldes interne konflikter mellom han landslagstrener Bojan Kavcic.

Selv om Kavcic avviser dette, er det nok mest sannsynlig at storspilleren har flere konflikter på gang både i hovedklubben og med landslaget.

Dette kan også være en medvirkende årsak til at flere klubber kvier seg for å overta spilleren før kontakten er utgått med Atletico Madrid.