Jan Jönsson

Oppfølgeren for den svenske hovedtreneren Jan Jönsson på Nadderud gikk som det ofte går med oppfølgere ikke like bra som første runde. Etter dagens 0 – 2 tap mot Sandefjord et lag som på papiret er mye dårligere enn Stabæk satte bærumslaget i nedrykkssonen. Bare Brann er dårligere. ! (Mål av Vidar Ari Jónsson og Alexander Ruud Tveter)

Etter ti kamper med en fasit på bare 6.poeng er det ingen overraskelse store ting må skje. Jan Jönsson er ferdig. -Etter kampen hadde Jönsson følgende å si til VG: «Dette var årets bunnotering»

Fra gull i 2008 til nedrykksplass i 2021

Les: Endelig: Patrick Vieira tilbake i Premier League

Det er alltid trist når et samarbeid avsluttes før det skal. Men noen ganger er en endring nødvendig og vi mener at en endring er nødvendig nå. Samtidig er vi veldig takknemlige for det arbeidet og den innsatsen Janne har lagt ned i den perioden han har vært her, og vi ønsker han lykke til fremover, uttaler styreleder i Stabæk Fotball, Espen Moe på klubbens hjemmeside.

I årets sesong er det blitt for lite poeng. Unggutta har vært flinke og dyktige. Dessverre har vi hatt noen skader på våre eldre spillere, de som skulle være ryggraden i laget og hjelpe unggutta. Det har nok påvirket resultatene i en viss grad, sier Jönsson.

Svensken gikk i mai 2019 løs på sin andre periode i Stabæk. Han ledet klubben til to strake 8.-plasser, men i år er det gått langt tregere sportslig.

Les: Massimiliano Allegri sikker på han kan skvise det beste ut av sin venn Paul Pogba