Jan Bednarek

Forsvarsspiller Jan Bednarek er svært ettertraktet etter å ta gått i en meget tøff skole i den polske storklubben Lech Poznan, men hvem vil vel ikke ha en forsvarsspiller som nesten aldri gjør feil på sin side.

Southampton har skrevet under en forlengelse med Jan Bednarek frem til 2025, en forlengelse som også inkluderer en hyggelig løssøkning. Det mest imponerende med den polske forsvarsspilleren er hans evner også fremover på banen, nå sist mot Manchester United sørget han for kampens første mål.

Les: Sorry Fred, Michael Owen nekter deg å spille i United-drakt

Saints manager Ralph Hasenhuttl er svært fornøyd og lettet: «Jeg tror han kan fortsette å forbedre seg her og være en viktig spiller for oss i fremtiden»

24 åringen har utviklet seg til å bli en hjørnestein i Saints-forsvaret sammen med midtstopppartner Jannik Vestergaard, og startet alle 10 Premier League-kamper så langt denne sesongen.

Kontrakten strekker seg til sommeren 2025.

Les: Et skritt nærmere tidenes råeste angrepsrekke

«Jeg tror det er neste trinn i utviklingen min,» sa Bednarek til klubbens nettsted. «Jeg føler at dette er det rette stedet for meg for øyeblikket, og jeg kan virkelig glede meg over tiden her.»

«Jeg ser fortsatt på meg selv som en spiller som kan forbedre meg mye på dette stedet, så det var bare en beslutning for meg å signere en ny kontrakt og hjelpe Southampton til å bli en bedre klubb.»

Bednarek signerte opprinnelig for Southampton fra Lech Poznan i 2017 i en avtale på £ 5,4 millioner, og har samlet 85 opptredener for klubben i løpet av sin tid på sørkysten.