Eddie Howe, Newcastles nye manager

Keepertalentet Dean Henderson er allerede 24 år gammel og ønsker seg desperat å bli førstekeeper, aller helst i Manchester United som han har vært en del av de siste 10 årene. Men skulle ikke det gå står en rekke storklubber klare til å gi han drakt nummer 1.

The Mirror skriver at Newcastle ønsker seg forsterkninger raskt, bare Norwich ligger under dem på tabellen og noe må gjøres i januar uten at det balansen i regnskapet som også de til tross for nye diktatorpenger er nødt til å forholde seg til.

Newcastle sin nye manager Eddie Howe som i 8 år var leder for Bournemouth for nå større budsjetter enn han er vant til. – Han har startet arbeidet med «nye Newcastle» i det sekundet han gikk inn portene på St James’ Park.

Les: Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard. Vil snakke med Kjetil Knutsen først

Tre Manchester United spillere skal være aktuelle tidligere Ajax stjerne Donny van de Beek som ønsker seg bort fra Old Trafford mer enn noe annet, Jesse Lingard som har vært i en del av Manchester United siden han var en liten gutt og keeper Dean Henderson.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har brukt Jesse Lingard mindre enn alle trodde etter suksessen på utlån hos West Ham i vår. – Lingard skal være frustrert og ønsker å spille mer, samtidig som han har fått beskjed om at han definitivt er en del av fremtiden på Old Trafford og kan gjøre «som han vil».

Keeper Dean Henderson er definitivt i planene til Manchester United, førstekeeper David de Gea som ikke er like god som han var er fortsatt førstekeeper. Ekspertene er delt i to leire, mellom de som mener den spanske keeperen burde vike plassen for «det engelske talentet» og de som mener man burde vente litt til.

Det spørs om Henderson godtar en ny låneavtale, men det er trolig det eneste Manchester United er villig til å godta.

Les på Engelske Klubber: Xavi skal på handletur i Premier League