To gode venner Raheem Sterling og Riyad Mahrez

Arsenal vet de må gjøre noe etter de for første gang i manns minne ikke kvalifiserte seg til spill i Europa, de landet ikke engang nyskapningen Europa Conference League som er nivået under Europaligaen.

Så langt ser det ut til at Arsenal lar Mikel Arteta beholde roret neste sesong og at planen er å styrke laget uten å lage for store bølger.

Les: Wijnaldum skal stanses før medisinsk test hos Barcelona

Arsenal er interessert i Manchester City-duoen Raheem Sterling og Riyad Mahrez. «Gunners» har ingen planer om å gjenta den elendige sesongen de har bak seg, derfor vil de rekruttere i størst mulig grad spillere som er klare til å levere nå fremfor spillere med stort potensiale på sikt.

Tydelig Arsenal nå satser på fart på sidene, Raheem Sterling er en fantastisk venstreving som denne sesongen har bidratt litt mindre enn normalt for Pep Guardiola i Manchester City. – Et skjær i sjøen for Arsenal er planen til City om å benytte Sterling i bytte for en spiss av Harry Kane sitt kaliber.

Riyad Mahrez som også er ønsket av sin gamle klubb Leicester har ganske ofte noen briljante øyeblikk på banen, han er en ypperlig høyreving som sammen med Sterling vil gi Arsenal mer fart på sidene enn de har i dag. Mikel Arteta har klaget over et for ensformig angrep uten den kreativiteten som trengs for topp fire plassering.

Les: Andrea Pirlo seiler opp som overraskende favoritt