Jadon Sancho og Erik ten Hag da de var på talefot.

Etter at Jadon Sancho ble plassert i fryseboksen av Erik ten Hag, har det vært stor aktivitet hos Borussia Dortmund og Juventus. Begge klubbene har meldt sin interesse for å «løse situasjonen» for Manchester United og Sancho, men begge klubbene er kjølige til å ta over lønnsforpliktelsene til Sancho på rundt 250 000 pund i uka. Med Ratcliffe på vei inn som deleier og ansvarlig for den sportslige delen av klubben, har Sancho-løsning rykket opp som topprioritet.

Football-Insiders kilde har tidligere denne måneden meldt Financial Fair Play reglene kan sette store begrensinger for at Ratcliffe kan pumpe inn penger til spillerkjøp etter klubbens betydelige handlerunde i sommer. Dermed får Jadon Sancho ufrivillig tildelt en hovedrolle i vinterens overgangsvindu.

LES: Roberto de Zerbi allerede i gang med samtaler om den aller, aller største jobben

Med begrenset handlefrihet til spillerkjøp i januar, vil Sancho-salg/utleie og bortfall av hele/store deler av ukelønna på 250 000 pund, gi United en åpning til å hente inn forsterkning der det mest trengs. Football-Insider beskriver et Sancho-salg for Ten Hag som avgjørende for å ha noe som helst handlefrihet på markedet.

LIVESPORTEN: Declan Rice gikk ikke i «gigantovergang-fella»

Tabell, resultater og statistikk i Premier League