(c) Bilde: KFUM: Jacob Stubberud

Jacob Stubberud er klar for KFUM-kameratene. 20-åringen var sentral på et godt Nordstrand-lag i fjor og noterte seg for 18 kamper og 3 mål i Norsk Tipping-ligaen. Tidligere var Stubberud en ruvende skikkelse på et godt juniorlag i Nordstrand.

«Jacob er en god, gammeldags midtstopper. Duellsterk og tøff. Han har en meget god evne til å stå i veien. I tillegg er Jacob en ledertype og en som prater rundt seg», sier trener Jørgen Isnes.

Les: Real Madrid spiller stoppet uten førerkort igjen

Tidligere i uka ble det klart at stopperne Lars Røttingsnes og Erik Stafford gikk fra KFUM til Nordstrand. Nå kommer altså en stopper i retur fra naboklubben.

«Vi setter pris på det samarbeidet vi nå har med Nordstrand. Med Stafford og Lars til NIF, og Stubberud til oss, tror vi at vi har funnet riktig sted for spillerne», sier Isnes.

Selv gleder Jacob seg til å ta steget opp fra Norsk Tipping-ligaen, og med ambisjon om å få spilletid i OBOS-ligaen. Han har fått med seg noen treningsøkter på KFUM Arena de siste ukene, og har også ikledd seg KFUM-drakta i treningskamper i vinter.

«KFUM er en klubb jeg kjenner godt til. Det er en spillestil som er underholdene og som jeg liker veldig godt. Jeg har blitt godt kjent med spillergruppa som er en veldig proff og hyggelig gjeng. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang», sier Stubberud og legger til:

«Jeg er en type som gir alt for å nå mine mål. Jeg er en spiller med god fysikk og fin pasningsfot som ønsker å ta ansvar på banen».

Nordstrand-gutten setter seg på flyet sammen med resten av KFUM-stallen i morgen tidlig for en ukes treningsopphold i Marbella.