Jaap Stam tilbake i managerstolen

Den alltid kontroversielle Jaap Stam tok med seg tøffheten han viste for storklubber som forsvarsspiller for blant andre Manchester United, Lazio og AC Milan inn i sin trenergjerning.

47 åringen har ikke helt slått igjennom enda, til tross for flere trenerjobber blant annet Reading, PEC Zwolle og Feyenoord.

Les: Barcelona med rabatt på Manchester United mål

Jaap Stam er ansatt som ny manager for Major League Soccer-klubben FC Cincinnati.

47-åringen har tidligere hatt trenerjobber i engelske Reading og klubbene PEC Zwolle og Feyenoord i hjemlandet Nederland. – Stam trakk tapte 0 – 4 mot Ajax i oktober i fjor, det nederlaget ble for mye for han og til tross for at Feyenoord ønsket han skulle fortsette trakk han seg fra jobben.

Les på Popidol: Facebook har kjøpt Giphy for 4 milliarder

I FC Cinncinati har Yohann Damet vært midlertidig trener denne sesongen etter at Ron Jans ga seg i februar. Sistnevnte trakk seg 12 dager før sesongtstart, i kjølvannet av at han ble etterforsket for å ha kommet med rasistiske uttalelser.


Jaap Stam spilte 67 landskamper for Nederland, men satte størst spor etter seg som spiller i Manchester United.

Der tok han fire ligatitler og bidro til klubbens berømte trippeltriumf i 1999, noe som Ole Gunnar Solskjær i høyeste grad bidro en gjentagelse av nesten ti år senere.