Welcome to the red farm of fun, Cristiano. (foto: united, twitter)

Ja, ja, vi har skrevet om det flere ganger før. Likevel er det et scenario som vil skape en massiv bølge på Old Trafford. Så hvis det er en ørliten mulighet for at det skal skje, da må det dekkes.

Uansett hvilken sentral rolle Paul Pogba har spilt siden han kom tilbake i form, franskmannen – godt hjulpet intrigemakeren Raiola – har de siste to-tre årene forberedt oss på at exiten er nær.

Les: Tuchel nekter å følge tempoet til «skilpadden» Solskjær

Derfor blir vi ikke overrasket hvis Raiola til slutt lykkes med spillet sitt. Med Pogba ute av United-troppen (og fra lønnsbudsjettet), åpner det seg for store muligheter, selv i disse virustider. Ifølge Calcio Mercato er Manchester United på Juventus for å skape en historisk reunion på Old Trafford.

Ikke en showkamp med Beckham, Giggs og Cantona, men med den høyst aktive Cristiano Ronaldo.

Den italienske avisen hevder det nå kokkeleres i Manchester for å dytte Pogba inn i bytteavtalen som bringer Ronaldo tilbake til stadionen der det hele startet (Sir Alex får æren).

Når vi har sett hvilken enorm impact 34-åringen Cavani har hatt på United-laget med sine få innhopp, kan vi bare forestille oss hvilken flodbølge en Ronaldo-retur vil skape.

Vi misunner ikke Solskjær jobben med å få superstjernen til å tilpasse seg United og ikke omvendt, men den historiske kraften portugiseren bringer med seg til et moderne United-lag, har potensialet til å bli en eksplosiv scorings-cocktail.

Les på Popidol: Holly Madison: Om livet i Playboy Mansion og sex med Hugh Hefner

Så vi ønsker alle rykter fra Italia om en Pogba/Ronaldo-byttehandel velkommen. Med topp-fireplass i Premier League sikret, er United også rigget før neste sesong til å ta på seg forpliktelsene med å ha Ronaldo på lønningslista.

Det er lov å tro og håpe på at det største skal skje.

Les: Bekreftet: Real Madrid endrer ikke kursen