Mourinho blir visst i godt humør av Son.(tottenham, twitter)

I sommer var Tanguy Ndombele godt på vei ut døra hos Tottenham. Mourinho hadde da kranglet høylydt med den franske landslagsspilleren gjennom hele vinteren. Hos Inter øynet de en mulighet. Ndombele ble hentet inn i varmen ved sesongstart og dro overbevisende til i det som allerede har blitt 7 kamper.

Ndombele ble, men hos Inter har de ikke gitt opp at en av deres «overflødige» finner veien til Tottenham.

For i sommer gikk sterke rykter om en mulig byttehandel mellom Mourinho og Conte: Ndombele til Milano, Marcelo Brozovic til London. Ifølge italienske Calciomercato opprettholdt Inter Milan kontakten med London.

Les: BeIn Sports: Jürgen Klopp kan miste sin viktigste

Tottenham har nemlig fulgt Marcelo Brozovic en god stund, og skal ha definert den kroatiske landslagsspilleren som Tottenham-materiale. 27-åringen som var med i VM-finalen fra 2018, har vært fast midtbanekriger hos Inter siden 2015, men de siste månedene vinden snudd. Ifølge Calciomercato har midtbanespilleren fått byttet merkelappen fra uunværlig til for sale.

Dermed seiler muligheten opp i januar for Tottenham, som den italienske avisen hevder fortsatt viser en tydelig interesse for kroaten.

Les på Engelske klubber: Det skulle ha vært George Best, Ryan Giggs – og Gareth Bale

En spiller Tottenham trenger?

Brozovic sammenlignes gjerne med Frank Lampard som spillertype. Sjekk videoen nedenfor, så aner vi hva Mourinho ser i 27-åringen.

Les: Danny Welbeck er fortsatt Premier League spiller