Som vi digger dette bildet. Lukaku drar nå inn rundt 180 million kroner i året utenfor Serie A.

Helt siden i sommer har det gått rykter om at den tidligere superdansken var på vei gjennom samme port han gikk ut av for rundt året siden. Så har det bølget frem og tilbake de seneste månedene, der det eneste som har vært sikkert har vært at Conte ønsker å slippe å se Eriksen på treningsfeltet i Milano.

Den siste uken har rykteflommen om Eriksen økt i styrke (hvis mulig), der det ikke er levnet noen tvil om at det forhandles knallhardt for å løse Eriksen-floken.

Les: Mix Diskerud fortsetter reisen – har signert med ny klubb

Denne sesongen har det blitt null assists og null scoringer på Eriksen – den tidligere assist-kongen hos Tottenham. Ifølge Calciomercato har dette ikke skremt bort Tottenham og Manchester United. Ifølge den italenske avisen kom United på onsdag med et «latterlig» forslag til Inter, men Eriksen skal ha stått hardt på at hvis Tottenham kommer med tilbud, da er dette klubben.

Mulig er det London-leiligheten Eriksen fortsatt har i eie som trekker, i tillegg til at han har en mulighet til å komme til stedet han hadde som hjem i syv år hos Tottenham.

Les på Engelske klubber: Krav kan stoppe overgang til Liverpool

Den italienske avisen hevder styreleder Daniel Levy har vært i forhandlinger med Inter, der no-nonsense Levy stilte to krav for å hente tilbake Eriksen.

  1. Glem, kjøp – dette blir ren leie
  2. Inter betaler del av 7 millioner euro-årslønnen til Eriksen.

Take it or leave it, signori.

Da får vi se hvor overivrige Conte og gjengen er etter å slippe det danske marerittet. Uansett, vi tenker oppfatningen hos Tottenham-supporterne er delt om en mulig Eriksen retur.

Les: Stefan Johansen ferdig med Fulham