Jan Oblak

Chelsea er opptatt av å følge opp sitt Kai Havertz sannsynlige kjøp med enda et Bundesliga raid, denne gangen for Borussia Monchengladbach midtbanespiller Denis Zakaria.

Blues avslutter angivelig en avtale for Bayer Leverkusen midtbanespiller Havertz. Tyskeren vil være Chelseas tredje signering i forkant av den nye sesongen, etter Hakim Ziyech og Timo Werner.

Les: Frustrert Manchester United keeper ønsket av Everton og Leeds

Ifølge SportBILD-journalisten Christian Falk tenker ikke Chelsea å stoppe der. Denis Zakaria er også på radaren til begge Manchester klubbene.

«Det er sant, men Chelsea er ikke den eneste klubben som er opptatt av,» sa Falk til Byline Podcast. «Vi vet at disse klubbene har «shortlist», og Zakaria er naturlig på flere lister fordi han er en veldig god spiller.

«Jeg tror det ikke er året hans å gjøre en overføring og Gladbach vil ikke selge ham, men hvis en klubb betaler 50 millioner euro eller 60 millioner euro selvfølgelig vil det være forhandlinger,»

”Jeg tror vi må snakke om Zakaria neste år. Chelsea ser på ham, og de ønsker han i Champions League, som er interessant. ” (avgjort på søndag om det blir Leicester, Chelsea eller Manchester United som faller utenfor topp fire)

Zakaria kom til Monchengladbach i 2017 fra BSC Young Boys. Han har totalt 96 kamper, bare 23 i denne sesongens Bundesliga etter en kneskade.

Les: Ferran Torres vil ta en stor del av Pep Guardiola sin enorme pengesekk

Jamie Carragher som spilte hele sin karrière for Liverpool (21 år) har sterke meninger om absolutt alt som foregår i Engelsk fotball kommenterte på Sky Sports at Chelsea istedenfor burde prioritere en klassekeeper.

Kepa Arrizabalaga har sluppet 54 Premier League-mål denne sesongen, en negativ rekord blant topp 10 lag. Chelsea manager Frank Lampard har flere defensive problemer, Carragher er overbevist om at de burde sette inn alt de har av resurser for å hente Atletico Madrids stjernekeeper Jan Oblak.

Slik det ser ut nå, velger Chelsea å gå etter et Manchester United mål istedenfor å løse sitt keeperproblem på en skikkelig måte, det synes Carragher er skikkelig dumt.