Isachsen stadion bytter navn 1 januar

En skisse av de nye arenaen med leiligheter

Det var mange som holdt pusten i Mjøndalen i slutten av årets OBOS-Liga sesong, Mjøndalen er endelig tilbake i Eliteserien, de skal bygge ut stadion og klubben har fått inn ny hovedsponsor. 

Isachsen stadion bytter navn ihvertfall for de neste tre årene.

Vanskelig for enkelte i redaksjonen som har brukt år på å lære seg å stave Isachsen og peke på Mjøndalen på kartet. 

Mjøndalen IF Fotball signerte onsdag en samarbeidsavtale med entreprenørselskapet Consto. Det inngår i avtalen at Mjøndalens hjemmearena heter Consto Arena for de neste tre sesongene, med opsjon på ytterligere år.

Les: Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar

Samarbeidet med Isachsen fortsetter imidlertid også.

«Samarbeidet mellom Consto og klubben har vokst seg frem de seneste årene. Vi har funnet hverandre og deler mange visjoner om fremtiden. Consto er aktive i lokalsamfunnet vårt og vi er begge to opptatt av ytterligere vekst i fremtiden», sier daglig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Bygger tribune og leiligheter
I tillegg til en ny sponsoravtale ble det signert to kontrakter knyttet til byggeprosjektet «3050 Solsiden».

Den ene kontrakten ble inngått mellom MIF Fotball og Consto, og inkluderer utbygging av klubbens lokaler og tribune på «3050 Solsiden».

Den andre kontrakten ble inngått mellom Mjøndalen Boligutvikling AS og Consto, og omfatter bygging av boligdelen av prosjektet. Mjøndalen Boligutvikling AS er et datterselskap av Profier og står for utviklingen av 3050 Solsiden.

Eliteserien
Administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund, ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med MIF.

– Vi har fulgt klubben på reisen til opprykk i Eliteserien. Nå vil vi følge klubben videre i den spennende fortsettelsen, sier Hans Kristian Seterlund, administrerende direktør i Consto, og legger til:

– Lokal tilhørighet og levende lokalsamfunn er viktig for oss begge, og det bidrar vi med sammen gjennom denne avtalen.

– MIF Fotball takker Isachsen for et strålende samarbeid i mange år, og ser frem til det samme med Consto i den kommende tiden, uttaler klubben på hjemmesidene.

Forrige artikkel«Bruttern» til Molde?
Neste artikkelBytter side i opprykkskampen
DEL