Lekker som ei sil, men får tettet hullet på høyresiden.

Achraf Hakimi har sklidd rett inn hos PSG etter overgangen fra Inter i sommer. Med scoring i sin første Ligue 1-kamp viser 22-åringen at han akter å være med på den offensive moroa hos Pochettino. Når Hakimi i tillegg denne uken fikk vite at han skal sende pasninger til Lionel Messi, blir ikke fotballtilværelsen så mye bedre. Hos Inter-supporterne ser det også ut til å bli en løsning.

Det er liten tvil om at Hakimi vil bli savnet. Selv om det bare ble én sesong på San Siro, var Hakimis tilstedeværelse på banen i 45 kamper en viktig faktor til Inter suksess (7 scoringer og 11 assists!).

Les: Tottenham sender Alfie Whiteman som redningsmann i Allsvenskan

Med Romelu Lukaku også på tur ut, står Inzaghi og gjengen delvis ribbet tilbake. Men det löser sig, som Timbuktu lover oss.

Ifølge overgangs-dude Fabrizio Romano har Inter inngått en muntlig avtale med Denzel Dumfries der de personlige betingelsene er på plass.

25-åringen startet EM som en rakett, men ble dessverre hektet av sammen med resten av Nederland før moroa begynte. Inter Milan har tydeligvis sett nok av PSV-spilleren for å skjønne hva som bor i nederlenderen. 

Les på Tysk fotball: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

(foto: dumfries, twitter)

Høyrebacken er stappfull av offensive gener, og kan bli en fullverdig erstatter for Hakimi. Det löser sig i Milano.

Les: Leo Skiri Østigård beviser han har valgt riktig med første «touch» på ballen