Inter øyner overraskende gigant overgang for Arsenal spiss

Pierre-Emerick Aubameyang til venstre
Top Article ad

Etter Juventus tapte sin kamp mot Verona klatret Inter Milan under ledelse av Antonio Conte opp på førsteplassen i Serie A med samme poengsum som den gamle dame.

Prosjektet er å bli Europas beste klubb og for det trengs stjerner. – Få klubber er mer aktive på overgangsmarkedet og til sommeren blir det definitivt ikke et pust i bakken.

Les: Svensk Bundesliga-spiss satte ballen i krysset etter «skolissetriks»

Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang blir er stilt opp for en overraskende overgang til Inter Milan i sommer.

Gazzetta skriver at Inter Milan har skumle planer for en overgang for Gunners nåværende toppscorer Aubameyang, Arsenal skal være villig til å la han gå for 58 millioner pund, som tilsvarer ca 700 millioner kroner.

Serie A-gigantene kan få ham langt billigere hvis de venter litt gitt at kontrakten hans går ut om sommeren av 2021. – Arsenal har forsøkt å få til en forlengelse uten å lykkes med det så langt.

Antonio Conte ønsker å «teame» opp 28-åringen med den tidligere Manchester United angriperen Romelu Lukaku for å danne et dødelig duo som kan dominere Serie A i årene som kommer.

Aubameyang, som har scoret 14 mål denne sesongen, har også vært knyttet til Barcelona, ​​og det har gått rykter om at manager Mikel Arteta er klar til å selge noen av sine toppstjerner for å skape midler til en massiv overhaling av laget.

Gitt at Aubameyang får tilbud om å flytte til Catalonia og en sjanse til å spille med Lionel Messi, vil sjansen for at han velger Inter bli forholdsvis liten.

Les: Paulo Dybala har mistet interessen for Premier League