(c) Bilde: Bundesliga: Thomas Müller

Den tidligere landslagsstjernen Thomas Müllerhar bare vært på banen i fem kamper for Bayern München, noe han setter veldig lite pris på. – Han er overhodet ikke fornøyd med situasjonen og ønsker seg bort. 

Nå kan neste stopp bli Serie A og Inter Milan som har fått bøtter med selvtillit etter Antonio Conte overtok som manager før sesongstart. – Klubben ligger bare et poeng bak Juventus på en sterk andreplass, en overgang for Thomas Müller i januar kan være det som trengs for å ta hjem seriemesterskapet.

Mueller er ofte blitt plassert på benken denne sesongen. Manageren Niko Kovac har foretrukket Philippe Coutinho i den offensive midtbanerollen.

«Inters interesse er økende», skriver fotballmagasinet Kicker.

Vi synes det er merkelig hvordan han nedprioriteres, han var med i tirsdagens gruppespillskamp mot Olympiakos i mesterligaen. Da spilte han på høyrevingen og la opp til to scoringer av spydspissen Robert Lewandowski.

– Jeg konsentrerer meg om å spille fotball. Til slutt ebber alle spekulasjoner ut, sa spilleren som har vært en del av Bayern München siden 2000.

Les: Solskjær trenger verken Lewandowski eller Kane

 

Thomas Müller har et tøft år på fotballbanen bak seg. 30-åringen er ikke vant til motgang. Det er ikke mange måneder siden han ble fortalt av landslagssjef Joachim Löw at han ikke lenger hadde noen framtid som landslagsspiller.