Inter Milan har bare råd til Romelu Lukaku hvis de selger Mauro Icardi

Vil bare spille fotball, sier han.

Den belgiske landslagssjefen Roberto Martinez mener det er en fordel for Romelu Lukaku å spille for andre klubber enn Manchester United. – Han peker på for lite spilletid og en dalende formkurve og en ikke inspirerende situasjon for angriperen på Old Trafford. 

En overgang til Inter Milan og manager Antonio Conte er å foretrekke og Romelu Lukaku er med på ideen. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener han skal klare å få målmaskinen til å fungere igjen og vil absolutt ikke selge.

Les: Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

The Telegraph skriver at et eventuelt salg vil bli såpass dyrt at Inter Milan ikke har mulighet til å kjøpe med mindre de selger Mauro Icardi. – Planen skal være å tilby den meget kontroversielle, men svært effektive argentineren som en del av en bytteavtale med Manchester United. – Avisen skriver at det trolig trengs en god del overtalelseskunst for å få det til.

Romelu Lukaku vil koste Inter Milan rundt 80 millioner euro, skriver The Telegraph, og dermed kom planen om å tilby Icardi som en del av avtalen. Antonio Conte skal lenge ha ønsket seg angriperen, han forsøkte å hente han til Chelsea mens han var manager der.

Les: Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid