Gleden var til å ta og føle på da de i 2016 kjøpte 70% av Inter Milan.

Eierne til Inter Milan, det kinesiske selskapet Suning er hardt rammet av corona-pandemien, de har ikke betalt for TV-rettighetene de har for Serie A-kamper i Kina på flere måneder og dermed er sendingene kuttet. Calciomercato skriver at de økonomiske problemene i eierselskapet går ut over driften i fotballklubben og at det har styrt deres valg en god stund.

De har kommet så langt at de vurderer et salg av Milan klubben, så langt har de avvist et bud på 6,4 milliarder kroner fra det britiske fondet BC Partners. – Hvis ikke pandemien slutter snart vil de trolig bli nødt til å selge. Det som kan bli redningen for konglomeratet er at det asiatiske markedet er i ferd med å friskmeldes. Dessuten har de en nesten eksplosiv vekst i sin detaljhandels plattform.

Les: David Alaba sin Real Madrid deal er absolutt ikke i boks

Inter Milan ligger meget godt an til å vinne Serie A etter gårsdagens seier mot Fiorentina leder de over stadionkamerat AC Milan med et poeng. (De blir trolig forbigått i morgen ettersom AC Milan tar imot det absolutte bunnlaget i serien Crotone).

Det var ikke penger til å kjøpe noe i vinter og heller ikke bytte spillere, overgang for danske Christan Eriksen ble ikke solgt/byttet fordi det ikke lå store nok tilbud på bordet eller penger til å hente en erstatter.

Les: Skulle tilbake til Skandinavia – valgte selvfølgelig Sandefjord