Milan Skriniar

Det virker som ikke alle har fått med seg at verden er snudd opp ned – inkludert det vanligvis så beskyttede fotballuniverset. Real Madrid jakter blør kraftig etter måneder med enorme inntektstap og fortsatt galopperende utgifter. Dette forandrer ikke det faktum at Sergio Ramos nærmer seg ubønnhørlig slutten på tiden da han kan lede Real-forsvaret.

Dette vet selvfølgelig Inter Milan utmerket.

Så når Zidane og gjengen har sirklet rundt navnet til Milan Skriniar som en kandidat til å erstatte Ramos, vet den italienske klubben å utnytte situasjonen.

Les: Manchester United skremt av Jadon Sancho pris

Eder Militao ble hentet inn forrige sommer til San Bernabeu for å læres opp av mester Ramos, men brasilianeren til 50 millioner euro har slitt voldsomt med å fylle deler av skoene til den spillende Real-legenden.

Dette har bragt Real videre på sin hvileløse jakt, der en av destinasjonene er Milano.

Ifølge El Mundo Deportivo og ulike italienske kilder har Inter satt inngangbilletten for i det hele tatt å diskutere en Skriniar-overgang. Det starter på 80 millioner euro.

Inter Milan vet samtidig at Manchester City også venter på en mulighet med Skriniar for å finne den riktige partneren til Aymeric Laporte. Dermed må klubben/e som skal inn i forhandinger først bevise at de skjønner det ikke eksisterer noe virus-sommersalg.

Fra 840 millioner kroner etter denne ildrøde våren i regnskapsbøkene for samtlige klubber? Dette kan vanskelig forsvares i 2020.

Les: Bekreftet: City vant kampen mot Barcelona og United