Ingen vil se spansk supercup i Saudi-Arabia

Ingenting sier likestilling mer enn å la kvinner få lov til å se fotball. Legg merke til tjukkasen i midten:)

Man kan stille spørsmålet, hvorfor i all verden velger det spanske fotballforbundet å flytte supercupen til verdens største sponsor av terror i verden Saudi-Arabia? – Svaret er selvsagt penger

De er nesten ingen supporterne som reiser ned når den spanske supercupen avvikles i Saudi-Arabia denne uken.

Les: Verdens dyreste selskap har blitt 1 620 000 000 000 kroner mindre verdt

De tre neste årene skal cupen spilles i golfstaten, og allerede nå ser det ut til at turneringen ikke trekker til seg spanske fans til kampene denne uken.

Ifølge avisen Cope er Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid og Valencia tildelt 3000 billetter hver for salg til sine fans. Salget har gått alt annet enn strålende, skal vi tro den spanske avisen.

Real Madrid har kun solgt 100 billetter til fans bosatt i Spania. 87 av disse er solgt til spillernes familie og slektninger. I tillegg er det solgt 600 billetter til Real Madrid-fans i Midtøsten.

Atlético Madrid har solgt 50 og Valencia har bare solgt 20 billetter. I alt er 1010 billetter av de 12.000 klubbene hadde fått til rådighet, solgt, skriver avisen.

Det forventes likevel fulle hus når finalen spilles søndag. Hvem som møtes der avgjøres i semifinalekampene mellom Valencia – Real Madrid (onsdag) og Barcelona – Atletico Madrid (torsdag).

Forrige artikkelHva i all verden skal United med Emre Can?
Neste artikkelPogba hadde ekstra mye på hjertet
DEL