Solskjær har funnet de riktige knappene. (foto: united, twitter)

I overgangstidene er det lett å bli hengt opp i hvor mange nyinnkjøp, hvem, og til hvilken pris. Manchester United er linket til en haug med storkanoner, men har så langt «bare» endt opp med Donny van de Beek. Mens media og supportere fortviler over de mange nesten-signeringene til United, forholder Solskjær seg helt rolig (hvertfall på utsiden). Han har det han trenger, det er filosofien også når det butter.

Vi husker da Solskjær tok over etter José Mourinho. Da hadde portugiseren siden sommeren klaget høylydt over hvor svak troppen hans var i forhold til rivalene. Det første Solskjær gjorde disse hektiske desemberdagene, var å akseptere hva han hadde å jobbe med og full fokus på utnyttelsen.

Les: Leicester har funnet det de må ha: En skikkelig mursprenger

Steintøffe krav ble stilt til hver enkelt spiller, men utad var det aldri snakk om alt United manglet. Energien ble rettet mot potensialet i hver enkelt spiller og troppen som en enhet.

Vi har også vært fortvilet i sommer over Jadon Sancho-jakten som aldri ser ut til å få en lykkelig slutt, men blir beroliget når Solskjær fortsatt ikke lar seg styre bort fra fotballfilosofien han bragte tilbake til Old Trafford på tampen av 2018.

-Jeg har alltid sagt, disse spilleren, jeg er virkelig glad for å jobbe med dem. Jeg kommer ikke til å ta noe fra dem, fordi de må gå inn i sesongen med selvtilliten vi hadde på slutten av forrige sesong. Vi trenger kontinuitet, det er nøkkelen. Og overganger? Det er fortsatt noen uker igjen av vinduet. Det kan skje at vi får noen nye. La oss se om vi kan tilføre noe til de som er her. De har virkelig tatt et steg fremover, begynner Solskjær ifølge Goal.

Men hva med rivalene (Les: spesielt Chelsea) som har vært hyperaktive på overgangsmarkedet?

-Du ser hva andre klubber gjør og det utfordrer oss. Vårt svar må være resultater. Det er svaret vårt. Vi kan være best på det som ikke koster noe: Kulturen, treningen, coachingen og bli mer fit, kommer det fra Solskjær.

Vi vet alle at United fortsatt trenger de 3-4 forsterkningene for å kunne gå hele veien, men det Solskjær jobber med her er å bygge fundamentet som ikke raser sammen når planlagte overganger går i vasken.

Dette er bra, dette blir bedre.

Les: Goal: Liverpool har kjøpt angrepsspiller til en halv milliard kroner!