The Best. (foto: city, twitter)

Etter at Sheffield United stakk av med tre poeng fra den røde delen av Manchester, måtte City sørge for å vise Dean Smith og gjengen at dette var unntaket.

Nå skal det sies at det var med knappest mulig margin at Premier Leagues beste klubb tok alle tre poengene. Assist Ferran Torres og scoring Gabriel Jesus. Dette var stort sett sammendraget fra lørdagens kamp. City trillet ballen i nesten 80 prosent av kampen, fikk fyrt av fem skudd på mål, der én også fant målet.

Les: Ancelotti bekreftet forventet Everton-exit

For Sheffield ble dette en forsvarskamp, der Sheffield-spillerne løp rundt i nitti minutter med ett skudd på mål.

Gabriel Jesus var synlig lettet etter å ha sendt bunnlaget Sheffield hjem uten poeng.

-Det har vært en tøff sesong for alle. Vi må ikke tape poeng hjemme, og det gjorde vi heller ikke. Så på slutten av sesongen skal vi se om vi fortsatt kjemper om tittelen, sier Jesus til BBC etter kampen.

For den brasilianske senterforwarden ble dette en befriende scoring etter altfor mange Premier League-kamper uten feiring.

-Det var viktig å ende måltørken. Når man spiller for en så stor klubb skal man score mål. I dag fikk vi ikke mye plass å arbeide på. Jeg får den første sjansen, som jeg scorer på, avslutter Jesus.

Som før leggetid kunne ta en siste kikk på Premier League-tabellen etter Arsenal-United kampen og se byrivalen holde seg i respektabel avstand med tre poeng bak med én kamp fler spilt enn City.

En passe bra dag på jobb.

Les: Liverpool møter på hinder i Champions League