Imponerende VM spill landet AC Milan kontrakt

Gennaro Gattuso. (c) Foto: AC Milan:

AC Milan som allerede straffes for å ha brukt for mye penger og er utestengt av spill i Europa denne sesongen har klasket ca 370 millioner på bordet for to spillere. Klok av skade har de samtidig sendt to spillere på dør.

Rett før overgangsvinduet stengte hentet de Diego Laxalt fra Genoa og Semu Castillejo fra Villarreal, mens Carlos Bacca blir Villarreal-spiller, Genoa får Gianluca Lapadula. Begge spilte for klubbene på leieavtaler forrige sesong.

Fotball-eksperten Veland gir deg sin forhåndsanalyse av La Liga 2018/19.

Uruguai kjempet seg til kvartfinale i VM i Russland, det var flere enn lagets superstjerne Edinson Cavani som imponerte midtbanespilleren Laxalt var meget solid og det var nok det som åpnet øyene til AC Milan manager Gennaro Gattuso.

Milan har vært aktiv også tidligere i sommervinduet. Tiemoue Bakayoko er leid inn fra Chelsea med opsjon på å gjøre overgangen permanent, mens Gonzalo Higuaín og Mattia Caldara ble hentet fra seriemester Juventus, som fikk Leonardo Bonucci i retur.

Les på Helsesjefen: 8 matvarer som gir deg mer energi

Kantspilleren Castillejo scoret seks mål for Villarreal i La Liga forrige sesong.

«Vi kjøper ikke flere spillere nå. Vi har hentet åtte stykker, og vi mener å ha gitt Gennaro Gattuso et yngre og sterkere lag enn forrige sesong» sier klubbpresident Paolo Scaroni.