Josip Ilicic

Etter å ha tapt den første kampen 4-1, trengte Valencia et mirakel for å komme forbi Atalanta. – Vel det kom et mirakel, men ikke den veien Valencia ønsket.

Josip Ilicic scoret for gjestene etter fem minutter, og konverterte fra straffesparket. Kevin Gameiro utlignet like etter, men Ilicic nettet igjen før halvtid og sendte Atalanta inn i pausen med ledelse.

Les: Bare en publikummer igjen

Andre omgang fortsatte på samme måte Gameiro scoret sitt andre før Ferran Torres fullførte Valencia-comebacket med 67 minutter på klokka.

Men Ilicic, som var showets stjerne, fullførte hat-tricket like etter, før han nettet en FJERDE da han satte inn sluttresultatet 4-3.

Med det ble Valencia slått ut av Champions League etter å ha tapt 4-8 samlet for sine Serie A-motstandere.

Les: Dag-Eilev Fagermo fikk den etterfølgeren han håpet på