Argentina gikk direkte på en mine i Copa América. Laget tapte 2-0 i sin første kamp mot Colombia i Salvador. – Det lover ikke godt for Argentina som har et dårlig VM å se tilbake på også.

«Det var ikke slik vi ønsket å starte turneringen», sa Lionel Messi etter kampen.

Les: Keylor Navas vil bort fra Real Madrid – men gjør det vanskelig

Med en offensiv rekke styrt av Lionel Messi, sammen med Sergio Agüero og Ángel Di María skulle man tro at det ville bli mål mot Colombia. Men i første omgang var Argentina puslete og i pausen ble Di María byttet ut med Rodrigo de Paul.

Det førte til økt press mot Colombias mål, men Argentina klarte aldri å dra nytte av det, fra første sekund pakket Colombia inn Messi og det var en strategi som virket. Messi og resten av Argentina så mer og mer frustrerte ut. Kampen endte 2 – 0 til Columbia som fikk en fin start på turneringen.

Les: Ajax-spilleren David Neres droppet 500 millioners-overgangen og fikk ALT!

Lionel Messi: «Bitter»
I det 20. minutt kom Roger Martínez inn fra venstre og skjøt vakkert 1-0 i lengste hjørnet. 2-0 kom kvart over da Duván Zapata slo sluttresultatet fra nært hold etter en kontring.

«Vi forlater banen med en bitter følelse. I andre omgang hadde vi sjanser» sier Lionel Messi til pressen etter kampen.

Argentina får en ny sjanse til å score mot Paraguay natt til torsdag. For Colombia venter Qatar samme dag.

«Det er alltid tøft å tape, men nå må vi fokusere på Paraguay,»