Emre Mor

Emre Mor ikke er å finne på treningsfeltet til Celta Vigo nå som de har startet med trening igjen etter en historisk kort sommerferie. Klubben som med nød og neppe overlevde i La Liga skulle etter planen hente tilbake Emre Mor fra utlån hos Olympiakos.

En ikke skjult baktanke var å selge Mor videre og hente inn de 100 millionene de kjøpte han for i 2017. Den tidligere Borussia Dortmund vingen har gjort det bra i Hellas, men tydeligvis ikke bra nok til å være med i planene til Celta Vigo, som nå tar tapet og slipper Emre Mor fri.

Les: Chelsea og United tvinges inn i samme båt

Lokalavisen La Voz de Galicia skriver at 23 år gamle Mor for øyeblikket ikke er på treningsfeltet. – «Det er mye trengsel her, da 30 spillere har begynt å trene, men Mor er ikke til stede alle andre bortsett fra Toro Fernandez og Jozabed Sanchez er observert».

De tre spillerne er ifølge flere spanske aviser alle som Celta jobber for å bli kvitt før neste sesong.

Ifølge avisen er Emre Mor i København trener Emre Mor med Keltas tillatelse. (Mor var nær en overgang til FC København fra Nordsjælland i 2016, men så dukket Borussia Dortmund)

Marca skriver også at Pione Sisto, som faktisk er å finne på treningsfeltet også er en av spillerne som klubben ikke har noen planer for neste sesong, og at en retur til Danmark fremdeles er et alternativ.

Les: Basel keeper har signert for Montpellier