Vi stusset litt da det var Everton som stakk av med Yerry Mina etter et halvt år i Barcelona. Ifølge columbianeren skyldes dette god gammeldags masing.

-Jeg har alltid ønsket å spille i Premier League. Det visste agenten min, som holdt meg informert om interesen fra England. Da jeg i sommer var hjemme og jobbet med formen etter VM, snakket jeg med Marco Silva. Etter dette ringte han meg nesten hver dag. Han var veldig klar for å få meg til Everton, sier Mina ifølge Sky Sports.

Dermed fikk vi nok et eksempel på at en treners iherdige forsøk, viser spilleren hvor det vil bli satset på ham.

Den tidligere Barcelona-spilleren startet sesongen med skade, men fikk til slutt sin debut forrige helg i 3-1-kampen mot Brighton.

Hadde drøm om å komme til England. (foto: mina, twitter)

Nå er det opp til 24-åringen å vise at Silvas masing var verdt for klubben.

Les: Pogba og Martial skal rett på fest etter Manchester-derbyet