LeBron James og Bronny James

Los Angeles Lakers-stjerne, LeBron James, har avtalt en ny forlengelse frem til 2023. Denne forlengelsen ble viktig for James han har en drøm å spille sammen med sin sønn Bronny som kan bli kvalifisert for NBA fra 2023.

Shams Charania, en ledende journalist for The Athletic and Stadium, har blitt informert av administrerende direktør i Klutch Sports, Rich Paul, at LeBron har skrevet en ny kontrakt.

Les: Carlos Queiroz har fått sparken

Les på F7: Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

James hadde en kontrakt den kommende sesongen, som han vil få utbetalt 39,2 millioner dollar for, og en opsjon på å fornye seg frem mot 2021/22-sesongen for 41 millioner dollar.

Til slutt utvider avtalen med Lakers kontrakten til sesongene 2021/22 og 2022/23 for maksimal lønn. – 85 millioner dollar!.

Drøm om å spille med sønnen er nærmere en realitet Det er ikke tilfeldig at LeBron har avtalt å forlenge kontrakten til 2023 , når sønnen Bronny vil bli uteksaminert fra videregående skole og kan ha muligheten til å delta i NBA-draft hvis ligaen og NBPA endrer videregående tilgangsregel. For tiden må spillerne fullføre ett år på college før de erklærer for utkastet, men der diskusjoner om at dette kan endre seg.

Etter å ha vunnet alt, er King James store drøm å kunne spille på det samme laget med sønnen i NBA i minst et år. Etter forlengelsen er drømmen nærmere å bli en realitet. Det er overhodet ikke tvil om at Los Angeles Lakers vil gjøre alt de kan for at far og sønn James kan spille sammen.