Ikke lenge igjen til sesongstart

Nå har vi ventet hele sommeren på at vinteren skal komme, og nå ser det ut til at det endelig begynner å komme snø som tar form. På Østlandet har det vært en del snø nå som ikke har fått lagt seg helt flatt på bakken enda, men med tanke på det milde været man har i vente så skal man ikke se bort i fra at skiene kan komme på bena snart igjen. I hvert fall ikke for de profesjonelle skiløperne og alpinistene som nå gjør seg klare for fullt.

Svindal tilbake på bena
Aksel Lund Svindal har hatt noen tøffe sesonger som han nå har lagt bak seg. Benproblemer og stygge utfor skader har gjort at han har måttet ta en del pauser, og noen vanskelige valg. Han var usikker på om han kunne fortsette denne sesongen, men har i en kommentar til Aftenposten fortalt at han nå har bestemt seg for å prøve seg også denne sesongen.

Mye spennende denne sesongen
Det er ikke bare innen alpint at skientusiastene har begynt å gjøre seg klare. Johannes Thingnæs Bø har nå siden oktober vært oppe i media med litt skader her og der. Han ser nå ut som han begynner å bli klar for en ny sesong, og kan starte å sikte seg inn mot medaljeplassene. Skiskyttertroppen har hatt en del skader generelt sett den siste tiden, men det ser ut til at laget nå begynner å komme seg tilbake i form. Om du er interessert så kan du sjekke ut vår skiskytingside på nettsiden vår. Der legger vi ut mer info når det kommer.

Litt utålmodig?
Mens vi alle venter i spenning på at sesongen skal komme i gang; med kubjellelydene på TV-en, og sitteunderlaget i skifeltet, så kan vi imidlertid hygge oss med tanken på at sesongen snart er i gang. Det vi også kan gjøre hjemme i sofakroken er å finne fram noe hyggelig throwback fra tidligere skisesonger på NRK, eller finne fram et spill på nett, slik som Himalayas Roof of the World på Maria Casino. Dette er sider man finner nettopp litt skistemning.

Vintersport for alle
Om ikke noe av dette frister, så kan det kanskje friste med at det heller ikke er lenge igjen til jul, og ikke så lenge til de fleste TV-kanalene begynner å sende vintersport. Vintersporten er både variert og spennende. Om ikke skisesongen har startet, så kan vi garantere at mye annet av vintersporten har startet! Slik som for eksempel kunstløp, eller ishockey.