Ikke aktuelt med hverken Philippe Coutinho eller Gareth Bale

Har savnet den kroatiske klippen. (foto: liverpool)

Liverpool manager Jürgen Klopp var for noen få år siden ikke med i diskusjoner om hvem som er tidenes beste fotballmanager, men nå er han med i diskusjonen og mange plasserer han nesten helt på topp. – Ikke så rart, selv de mest ihuga Liverpool supportere kan ikke huske å ha sett et så stabilt bra og gjennommotivert lag. 

På overgangsmarkedet er det helt tydelig, mens de aller fleste lag får råd av ekspertene som havner i kategorien krise hvis de ikke følges, får Jürgen Klopp forsiktige hint.

Liverpool manageren får ikke tilsvarende det Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fikk av Paul Ince, de må gjøre noe med angrepet øyeblikket: Mr Ince sa «Anthony Martial er en tam drink, Alexis Sánchez har ingenting og Jesse Lingard var djevelsk dårlig»

Les: Manchester United øyner en mulighet for å hente tilbake Cristiano Ronaldo i sommer

Det har vært mye spekulasjon omkring om Liverpool gjør noe stort denne sommeren til tross for at en av tidenes beste managere (topp 5?) sier han er fornøyd med laget.

Med Antoine Griezmann klar og Neymar ryktet inn kan det bli trangt om plassen i Barcelona. – Philippe Coutinho som forlot Liverpool for under to år siden med et kraftig spark i bak har mer enn hintet forsiktig at han har lyst til å komme tilbake. Sjansen for at vi får se han på Anfield er liten.

«Det er bare ikke mulig. Som jeg har sagt, han ville gjort ethvert lag bedre, også oss, men jeg håper han får det til i Barcelona» sier Klopp ifølge ESPN.

Les: «The Witcher» blir ikke den nye «Game of Thrones»

Gareth Bale later til å være helt ute i kulda hos Zinedine Zidane. Men heller ikke waliseren kommer til å ende i Liverpool, skal vi tro klubbens tyske manager.

«Bale er Real Madrid-spiller og hvis han drar vil det være ekstremt dyrt og høye lønninger. Han er en meget god spiller og jeg liker ham. Men man må lage et lag. Et lag er ikke en samling av de beste individene, de må jobbe sammen» sier Liverpool-manager Jurgen Klopp ifølge Liverpool Echo.