(foto: tottenham, twitter)

Det var ingen stor overraskelse at Tottenham og Jose Mourinho hentet Gareth Bale i sommer, det har vist seg å fungere godt (sett bort i fra noen skader da selvsagt). vi lurte litt på utlånte Sergio Reguilon, men også han er i ferd med å finne seg til rette. – Nå planlegger Jose Mourinho å hente en Real Madrid spiller til.

Ikke bare det, akkurat som tilfelle var med Gareth Bale, Mourinho har kontaktet Luka Modric som forlot Tottenham til fordel for Real Madrid.

Les: Solskjær har vekket en verdensmester

I følge El Chiringuito de Jugones melder at Tottenham vil utnytte janaur vinduet til å gjennomføre forhandlinger med Modric, hans kontrakt med Real Madrid går til sommeren.

Real Madrid manager Zinedine Zidane jobber for å forlenge avtalen. Real Madrid har et problem ut over Modric, både Sergio Ramos og Lucas Vazquez har bare måneder igjen av sine avtaler.

Den 35 år gamle midtbanespilleren flyttet fra Tottenham til Real Madrid tilbake i 2012, og i sin tid i Spania har han vunnet to LaLiga Santander-titler og fire Champions League-trofeer.