Inter Milan jobber med å lande en avtale med Anthony Martial hvis de mister Lautaro Martinez til Barcelona.

Argentinske Martinez synes å være på vei til katalanske gigantene for en stor bunke med penger, han blir sett på som den langsiktige etterfølgeren til Luis Suarez på Nou Camp.

Det har ført til at Inter-sjef Antonio Conte allerede har veid opp potensielle erstatninger, og det ser ut til at han har trappet opp jakten på Manchester United-stjernen Martial og RB Leipzigs Timo Werner som har mest lyst på spill i Premier League.

Les: Timo Werner drar til England, men ikke nødvendigvis til Liverpool

Gazzetta dello Sport, har Inter identifisert Liverpool-målet Werner som sitt viktigste alternativ. – Han antas å ha en utkjøps-klausul på 51 millioner pund i kontrakten sin, noe som gjør ham til en relativt beskjeden erstatning for Martinez.

Gazzetta skriver at Inter har kommet lenger med Martial. Inter Milan manager Antonio Conte var frempå for å hente franskmannen for et år siden, men han har siden blitt viktig for Ole Gunnar Solskjærs Old Trafford-gjenoppbygging.

Nordmannen har gledet seg over Martials form denne sesongen, og føler at franskmannen har trappet opp i mangel av Marcus Rashford, og er nesten sikker på å avslå ethvert tilbud til spilleren.

United er faktisk ute etter å legge til Jadon Sancho eller Harry Kane i sin angripende miks for å gi Solskjær en formidabel angrepsrekke, lik den målgivende kraften som Liverpool har.