Trenger mer scoringsjubel inn i troppen. (foto: united, twitter)

16 scoringer på 14 Premier League-kamper. Dette er resultatet for Manchester United på 7. plass i Premier League. Til sammenligning har Brighton på plassen under 30 scoringer. Rasmus Højlund har fått Premier League-sperre, Anthony Maritial fortsetter å være Martial, Marcus Rashford er inne i et sportslig mørkt hull det er uvisst når forrige sesongs toppscorer kommer seg opp fra. En spiller som er stinn av selvtillit foran motstandernes mål skal inn i januar, Man United er i pole position for å signere en av Europas heteste spisser.

Serhou Guirassy har scoret seg inn på radaren til flere toppklubber denne sesongen. 27-åringen står med 16 bundesligascoringer på 11 kamper (like mange seriemål som hele Man United-troppen), bare Harry Kane (18) ligger over på toppscorerlista.

LES: Første Premier League-trener har fått sparken – møter en gammel kjenning i døra

Forrgie sesongs bunnlag, Stuttgart, ante ikke hvilken rakettutvikling Guirassy ville få, utkjøpsklausul på 20 millioner euro er som en gavepakke for Manchester United.

Ifølge Football-Insiders kilder er Manchester United i pole position for å sikre seg signaturen til den brennhete spissen, men må dele plassen med Newcastle.

F7: Amazon er ute av den nye ufattelig store Premier League TV-dealen