Det begynner å bli lenge siden Real Madrid har levert så underholdene fotball som i gårsdagens første kvartfinale på Estadio Alfredo Di Stefano mot Liverpool. Vinícius Júnior var fantastisk god og sørget for to mål.

Det var en meget fornøyd Real Madrid manager Zinedine Zidane som etter kampen mener de er undervurdert: «Jeg tror dette laget er undervurdert. Til slutt fortjener vi å bli klarert. Dette teamet snur på tingene som blir sagt. Det er akkurat det denne klubben og dette laget kan gjøre. Vi har vært gjennom vanskelige perioder, men vi er over nå, og vi har det bra, men til slutt betyr det ikke noe»

Allerede før gårsdagens 3 – 1 tap for Real Madrid var Liverpool manager Jürgen Klopp svært interessert i å hente Real Madrids 20 år gamle supertalent Vinicius Junior.

Les: Bekreftet: Gerrard får kapteinen med videre

Klopp skal tidligere ha forhørt seg om spilleren, i forbindelse med at Real Madrid har sjekket mulighetene for å hente Sadio Mané. Real Madrid har tidligere ikke vært åpne for å selge, men det kan bli muligheter til sommeren, ifølge spanske Okdiario.

Det er mange spillere som Real Madrid ønsker å kjøpe og med Vinicius Junior sin økende verdi kan han på samme måte som Martin Ødegaard ofres for å få til gigantkjøpene de har på blokka.