My friend. (foto: united, twitter)

Tre år under en av de mest glohete spotlight´ene i fotballsirkuset har Ole Gunnar Solskjær gitt sine siste klemmer til medarbeider og spillere på Carrington. Mens kritikerne endelig kunne si: good riddance, viser Cristiano Ronaldo at Solskjær kan forlate Old Trafford for andre gang med hevet hode.

-Han var angrepsspilleren min da jeg først kom til Old Trafford, og han har vært treneren min siden jeg kom tilbake til Manchester United. Men mest av alt, Ole er et enestående menneske. Jeg ønsker ham det beste i livet, uansett hva det fortsetter med. Hell og lykke, min venn. Du fortjener det, skriver Ronaldo på Twitter.

Les: Xavi starter jobben med den beste av de beste i troppen

Hell og lykke, min venn. Du fortjener det.

Bykser videre. (foto: united, twitter)

Det kaller vi en skikkelig avskjed fra en av historiens beste spillere og største vinnerskaller.

Les: Sky Sports: Pochettino tilbake som førstevalg