Big Harry is back. (foto: united, twitter)

Harry Maguire imponerte mot i gårsdagens kamp mot bunnlaget Sheffield United. Manchester United vant og sikret seg tre poeng som var svært nødvendige. Sheffield United forblir på sisteplassen i Premier League, på 9.kamper har de bare sikret seg 1.poeng.

Den tidligere kapteinen spilte den dominerende rollen på gressmatta i Sheffield, ingen andre vant flere luftdueller (5) eller berørte ballen mer (106) enn 30-åringen. Ten Hag var imponert av Maguires prestasjoner i landslagsdrakta og ga midtstopperen muligheten fra start.

Nå får han skryt fra manager Erik ten Hag. «Jeg er glad på hans vegne»

Manchester United avgjorde sent på lørdag mot Sheffield United, da Diogo Dalot gikk frem i det 77. minutt for å vinne 2-1 på bortebane i Premier League. Harry Maguire, som de siste årene har fått mer kritikk enn de fleste, fikk sin andre seriestart for sesongen og ble værende på banen hele kampen.

LES: Real Madrid vil ha VM-helt med like mange målpoeng denne sesongen som Haaland

Erik ten Hag kom til Sky Sports med skryt til den engelske midtstopperen. «Jeg er glad på hans vegne. Han spilte et veldig bra spill og leste spillet godt. Harry spilte slik vi vil at han skal spille. Han dominerte mot motstanderne, og jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hans»

Maguire er denne sesongen oppført for fem kamper med United. Den engelske storklubben har krabbet seg opp til åttendeplass i Premier League.

Les. Ber pent om et møte med Graham Potter

Harry Maguire har tatt godt bare på sjansen etter at Raphaël Varane og Lisandro Martinez har blitt skadet. – Likevel Manchester United ønsker å singere en ny midtstoppper allerede i janaur. Storklubben har blant annet blitt koblet til Gonçalo Inácio (Sporting), Antonio Silva (Benfica) og Jean-Clair Todibo (Nice).

Nå kastes et annet navn inn i spillet.

Football Insider hevder at Manchester United er interessert i å signere Marc Guéhi, 23. Ifølge samme informasjon vil det kreves en overgangssum på 60 millioner pund, for at Crystal Palace skal være klar til å selge sin midtstopper. stjerne i januar.

Den samme rapporten indikerer imidlertid at Guehi selv kan være skeptisk til en potensiell overgang til Old Trafford. Årsaken er at 23-åringen ønsker ordinær spilletid for å øke sjansene for å bli inkludert i Englands landslagstropp til EM 2024 i Tyskland.

Marc Guéhi er oppvokst i Chelsea og har spilt 92 kamper for Crystal Palace siden han ble signert til klubben sommeren 2021. Merittlisten inkluderer også syv landskamper for England.