Hvorfor snublet Manchester United i sommer?

112
Manchester er denne veien, gutter! (foto: manchester united, twitter)

I sommer var Jerome Boateng koblet til en overgang til Manchester United, men det var ikke perfekt nok. Hva var det egentlig med United i sommer.

Bayern München-stopperen innrømmer nå at også PSG, Liverpool og United stod på døren, men avgjørelsen om å forlate Bayern ble for vanskelig.

Det hjalp heller ikke med en samtale med Mourinho. En overgang til United var rett og slett ikke perfekt for 30-åringen.

Ruver i midtforsvaret. Hadde han reddet united i sesongstarten?

-Jeg ringte til Mourinho og sa at jeg var smigret over at han var interessert i å hente meg. Jeg takket ham for at han hadde jobbet så hardt for å få meg til Manchester. Vi hadde en bra samtale og jeg forklarte hvorfor jeg ikke ville til United. Om jeg skal skifte klubb, så må alt være perfekt for at det skal være bedre enn der jeg er nå, sier tyskernen ifølge tyske Bild.

Det ble ikke Toby Alderweireld, det ble ikke Harry Maguire, det ble heller ikke Boateng.

Mistet appellen? (foto: united, twitter)

Hva var det egentlig med United denne sommeren?

Les: Det siste om Manchester United