Det er mange forskjellige typer lag som trenger klær, som jakker og bukser, og annet tilbehør med logo. Andre produkter kan være vannflasker, vesker eller nøkkelringer. Idrettslag er ett eksempel på denne type lag. Her er det i mange tilfeller store bestillinger som skal inn, og da er det noen hensyn som må tas. I tillegg så er det en del bedrifter som også er opptatt av å ha klær og annet med sin logo på. Det har blitt viktigere og viktigere å vise hvem man tilhører.

Store bestillinger

Hvor mange skal man bestille i de forskjellige størrelsene? Skal det være noen med forskjellige farger? Skal det være samme skrift på alle, og skal logoen være plassert på samme sted? Det er noen eksempler på avgjørelser som må tas før bestillingen legges inn. Enkelte bestillinger kan gi kvantumsrabatt, så dette er også noe som er greit å sjekke med leverandøren man velger.

Tilbehør

Det er flere andre typer tilbehør man kan få kjøpt med logo på, og ikke bare typiske drakter. Det kan være jakker, vannflasker, vesker og mobildeksel. Axon profil er en bedrift som lager klær og tilbehør i mange forskjellige kategorier, inkludert de som er nevnt tidligere. Du får velge mellom flere forskjellige modeller, farger og kombinasjoner.

Hvorfor ha slike produkter

Enten det er et idrettslag, kor eller en bedrift, så skaper det en slags tilhørighet når alle har noe som er likt og som de har fått gjennom laget eller jobben. Det er god måte å gjøre de rundt bevisst på laget man er en del av, eller det kan virke som reklame for bedriften din. Uansett hva du velger å gå for, så er det viktig at det er noe som er mulig å bruke – ikke noe som bare blir lagt bort og aldri sett på igjen. Dette er en av grunnene til at det er så viktig å få være med på å designe disse produktene selv.