Uansett om du foretrekker Eliteserien, Premier League, Serie A eller noen annen sport enn fotball, er høsten og vinteren spekket full av spennende kamper. Med mørkere dager og kaldere kvelder passer det perfekt å tilbringe noen timer foran TV-skjermen. Og vi har noen tips til hvordan du kan få mest ut av sesongens gjenstående kamper.

Utvid horisonten din

De fleste av oss fokuserer kun på kampene til favorittlaget vårt, eller én spesifikk liga eller to. Men det finnes så mange sporter og klubber, så hvorfor ikke også sjekke ut noe nytt? Dersom du vanligvis fokuserer på Eliteserien, kan det være spennende å sjekke ut svensk og dansk klubbfotball også. Eller hva med ligaer i land som Polen, Estland eller Litauen? Det kan fort være du finner en ny favoritt.

Det er selvfølgelig også en idé å sjekke ut andre sporter. Vi nordmenn er veldig glad i fotball, håndball og vintersport, men ikke alle får med seg alt. Dersom du ikke er dreven i vintersport enda, kan dette være den perfekte tiden til å sette seg inn langrenn, skiskyting og alpint. Det kan også være spennende å sjekke ut for eksempel ishockey, hvor Norge ikke er like regjerende som noen av våre naboland, men mye spenning fortsatt venter.

Øk spenningen med spill på oddsen

Å se på kamp gir mye spenning i seg selv, men dersom du også velger å spille på kampen vil dette legge til et ekstra nivå av adrenalin. Resultatet vil da ha mer å si for deg, ettersom du har tippet på et spesifikt utfall eller at noe skal skje i løpet av kampen. 

Du finner i dag mange norske oddssider og nettcasino som tilbyr ​​norsk tipping. Ved å registrere deg på en oddsside kan du dermed legge inn innsatser på blant annet hvem som blir vinner av kampen, hva det spesifikke utfallet blir, hvor mange gule kort det blir eller lignende. Det er mange spennende innsatser å velge mellom som kan gi en potensielle stor gevinst. 

Les deg opp på sportsnyheter

Det er enda morsomme å følge med på ligaer, og tippe på kamper, dersom du vet litt mer om hva som foregår. Det anbefales derfor at du følger med på sportsnyheter for å få mer informasjon om ulike spillere, klubber, arrangement, restriksjoner osv. Med bakgrunnskunnskap vil du enklere kunne tippe på resultat samt forutse hvilke kamper som kommer til å bli de mest spennende å følge med på. 

Følg med på terminliste og pauser

Uansett om du har planer om å holde deg til dine favoritter eller sjekke ut noen nye ligaer denne sesongen, er det viktig å følge nøye med på terminlistene for å ikke gå glipp av noe. Noen kamper blir fortsatt utsatt og flyttet på og flere ligaer har også planlagte pauser. Mens Eliteserien stopper i midten av desember, holder Premier League det gående gjennom romjulen. Igjen kan det være en god idé å utvide horisonten sin for å forsikre seg at det er nok å følge med på gjennom de kalde og mørke månedene.