Hvor er Yaya Toure?

Manchester city spiller Yaya Toure har ikke oppdatert sin twitterfeed siden 17 mars og da var det for å si: «No problem» til en kar som takket for et par sko. Langt mer alvorlig landslaget lurer på hvor han er.

Det er Elfenbenskysten vil viktigste spiller som ikke har dukket opp på landslagssamling til tross for at han har sagt han skal komme.  Vi tror ikke Elfenbenskysten hadde vunnet African Nations Cup i 2015 uten den 34 år gamle defensive midtbanespilleren.

Lenge var de i tvil om han skulle, i høst sa han fra seg plassen, men ombestemte seg igjen i desember. Nå er det ingen som vet hvor han er, så sitter hans lagkamerater og tvinner tommeltotter og håper han dukker opp før treningskampene mot Togo på lørdag og Moldova på tirsdag.

 

«Elfenbenskystens støtteapparat har ingen nyheter om han som ledet laget til seier i African Nations Cup i 2015», sier fotballforbundet i en pressemelding.

Yaya Toure har over 100 landskamper bak seg og passerte for en god stund siden 200 for Manchester City etter han kom til klubben fra Barcelona i 2010.

Sjekk ut oddsen