Hverken Pep Guardiola eller Jürgen Klopp er verdens best betalte manager

Top Article ad

Det er litt overraskende at Atlético Madrid manager Diego Simeone ifølge franske L’Équipe den treneren for verden som tjener mest. Argentineren er i tillegg langt foran sine kolleger.

Verdens best betalte trener er verken Pep Guardiola eller Jürgen Klopp. – Mange peker på enten spanjolen eller tyskeren som verdens beste managere, men på lønnsfronten ligger de langt bak Diego Simeone.

Les: Hoster opp 2,6 milliarder for tre Manchester United og Liverpool toppmål

Argentineren har gjort store resultater i Atlético Madrid i mange sesonger og han er så viktig for prosjektet i hovedstadsklubben at han er på en kontrakt utenom det vanlige.

Den franske sportsavisen L’Équipe skriver at Simeone tjener 43,6 millioner euro per år.

Pep Guardiola rangerer nummer to med en årlig omsetning i Manchester City på 25 millioner euro. I følge L’Équipes informasjon mottar Jürgen Klopp og José Mourinho 19 millioner euro i henholdsvis Liverpool og Tottenham.

På femteplass på lønnen er Real Madrid-trener Zinedine Zidane, som tjener litt over 18 millioner euro.

Les: ESPN: To giganter banker ekstra hardt på døren hos Jesse Lingard

Diego Simeone ledet Atlético Madrid til et overraskende mesterskap i 2014 og har vunnet Europa League to ganger med klubben.

I både 2014 og 2016 var Atlético Madrid i Champions League-finalen, men tapte i begge tilfeller mot den lokale rivalen Real Madrid.

Denne sesongen har Diego Simeone ikke hatt stor suksess. Atlético er bare nummer seks i La Liga og er utenfor cupen.

De har fremdeles i Champions League. Her venter Jürgen Klopps Liverpool i 1/8-finalen.