Det er forventet at franske Anthony Martial kommer til å forlate Manchester United til sommeren sammen med spillere som Fred og Harry Maguire. – Det blir helst sikkert flere som ryker i det som vil bli den største omkalfatringen på mange år.

Manager Erik ten Hag er ute etter å hente «verdens beste angriper» for Manchester United. Her er noen av alternativene, de er godt kjent allerede!

Les: Hvordan de siste 10 årene vil se ut hvis Manchester Citys titler blir strippet

Victor Osimhen
Victor Osimhen flyter på en bølge av suksess, han er inne i den beste sesongen i sin karriere!. Han scoret to ganger på søndag i Napolis 3-0-seier i Serie A på Spezia, og han har nå 16 mål på 17 ligakamper. Best av alt, hele han digger å spille fotball. Topplag over hele Europa er på ballen så det blir ikke snakk om noen rabatter, tvert i mot kan vi se frem til en heftig budkamp.

Napoli snakker om 120 millioner euro, Chelsea som har mer penger enn vett kan godt finne på å drive opp prisen.

Gazzetta dello Sport meder at også Bayern München og Real Madrid, følger tett med på den målfarlige nigerianeren. For Erik ten Hag er Oshimen en drømmespiller, han har både knist og karakter som han ofte snakker om og har vist i Napoli han kan presse høyt og score mål fra vanskelige posisjoner.

Det som trekker ned er prisen som kan bli svært høy! – Det er godt mulig vi ser på en ny rekord for Premier League kjøp.

Les: Jesse Lingard kan forlate Nottingham Forest denne uken

Harry Kane
Når vi først snakker om å slå rekorder, Harry Kane som nylig passerte Jimmy Greaves som Tottenhams målscorer gjennom tidene med 267 mål på 416 kamper er ekstremt ettertraktet. År etter år, setter han inn mål så jevnt at du kan stille klokka etter han.

Det er snakk om flere klubber som mulig neste stopp for Harry Kane, men en personlig ambisjon er å slå Alan Shearers Premier League-rekord gjennom tidene (260 mål).

Harry Kane sin kontrakt med Tottenham går ut på i juni 2024, og det er ennå ingen indikasjon på at han vil inngå en ny avtale i Nord-London. Mye kan avhenge av hvordan denne sesongen går for Spurs – og om Champions League-fotball vil være på kortene for neste sesong. Hvis ikke må han selges for at Tottenham skal få full uttelling. (les en milliard eller mer)

Benjamin Sesko
Benjamin Sesko er fortsatt en av kandidatene på listen til Manchester United. Spissen ble knyttet til Premier League i fjor sommer da han spilte for RB Salzburg, men han rykket istedenfor opp i red Bull systemet i en overgang til RB Leipzig, en avtale verdt 20 millioner pund.

Sekso representerer et vanskeligere, men billigere alternativ.

Sesko omtales i tysk presse som den «neste Haaland»

Goncalo Ramos
Goncalo Ramos er en annen som ble koblet til å flytte bort i fjor sommer og til og med i januar.

En solid spiss, den portugisiske angriperen har scoret 18 mål på 28 kamper i alle konkurranser denne sesongen.

Han forblir på Manchester Uniteds radar – men gitt de 115 millioner pundene Chelsea vil betale Benfica i løpet av året, sammen med de 65 millioner pundene de fikk fra Liverpool for Darwnin Nunez, er det ingen grunn for dem til å selge. – Penger har de nok av!.