Bilde: Marca: Rått!

Trekningen av gruppene er unnagjort, nå er det bare å se fram til en rekke herlige kamper mellom Europas aller beste lag. Hvem er favorittene til å gå helt til topps denne sesongen?

Ute etter bettingsidene med best oddsbonus? Finn en innskuddsbonus som passer deg best i tid til CL-gruppespillet.

Sist sesong var det til slutt Chelsea som sto igjen som seierherre i Champions League, etter at de slo Manchester City 1-0 i en helengelsk affære i Porto. Dette betyr at de lyseblå fra Manchester fortsatt sikler etter sin aller første Champions League-tittel, og de er ikke overraskende blant de største favorittene hos bettingselskapene til å kunne løfte pokalen denne sesongen. Under kikker vi nærmere på de fem lagene som bookmakerne har størst tro på:

Liverpool:

Merseyside-klubben vant turneringen så sent som i 18/19, men har ikke klart å ta seg lenger enn en kvartfinale i løpet av de to siste utgavene. I år har Klopp og co. blitt trukket i en forholdsvis tøff gruppe, sammen med La Liga-mesterne Atlético Madrid, Porto og AC Milan. Med stopperkjempe van Dijk endelig tilbake fra skade og Salah i scoringsform er det uansett ventet at Liverpool ender opp som gruppevinner, og et steg nærmere å kunne ta hjem sin syvende tittel som Europas beste klubblag.

Chelsea:

The Blues fikk et voldsomt løft etter at Thomas Tuchel tok over sjefsstolen på Stamford Bridge i januar, og sesongen ble kronet på beste tenkelige vis med løfting av CL-pokalen på Estádio do Dragão i mai. De regjerende mesterne er naturlig nok blant favorittene også denne sesongen, særlig etter at de har hentet tilbake kraftspissen Romelu Lukaku fra Inter Milan. London-laget har havnet i gruppe med Juventus, Zenit og Malmö, og det er ventet at de vil ta seg videre uten altfor store problemer.

Bayern München:

Det tyske storlaget vant sin sjette tittel i Europas gjeveste klubbturnering mot PSG i finalen i Lisboa i 2020, men etter å ha røket ut i kvartfinalen tidligere i vår mot samme lag vil vi tro at revansjelysten er stor på Allianz Arena. De har blant annet raidet sin Bundesliga-rival Leipzig for både trener og nøkkelspillere, og når man har en måltyv som Robert Lewandowski på topp vil de alltid være et lag å se opp for. Tyskerne har endt opp i gruppe med Barcelona, Benfica og Dinamo Kiev, og med tanke på alt som foregår hos katalanerne om dagen er det bare rett og rimelig å ha Bayern som gruppefavoritt.

Manchester City:

Guardiolas gutter kom til kort mot i finalen Chelsea i mai, men det er ventet at de lyseblå vil være med og kjempe om tittelen for fullt også denne sesongen. Vanligvis har gruppespillet vært plankekjøring for City, men i år vil det smelle tidlig med både PSG og Leipzig som gruppemotstandere, i tillegg til Club Brügge. City tok innersvingen på PSG i semifinalen sist, hvem til markere seg først denne gangen? Utfallet av denne gruppen kan virkelig sette sitt preg på hvordan resten av turneringen vil gå.

PSG:

Finalen endte i tårer for pariserne i 2020, men etter en aktiv sommer på overgangsmarkedet seiler PSG opp som en av de desiderte favorittene til å endelig kunne løfte CL-pokalen neste vår. Som om det ikke var nok med å sikre seg spillere som Donnarumma, Ramos, Wijnaldum og Hakimi, ble det mildt sagt oppstandelse i fotballverdenen da selveste Lionel Messi fant veien til Parc des Princes. En angrepsrekke som kan by på både Messi, Neymar og Mbappé er nok til å gi enhver forsvarer mareritt. Så er spørsmålet om det kan bære hele veien til CL-trofeet i St. Petersburg neste år…