Kan bli tidenes største PR-stunt

Mange i Spania , ihvertfall spansk presse savner den evige rivaliseringen som oppstod mellom de to største sankere av Ballon d’Or priser. Lionel Messi var den evige Barcelona magikeren og Cristiano Ronaldo var den hard arbeidende og selvsentrerte mesteren på Real Madrid.

Noe av spenningen forsvant fra La Liga da Juventus i fjor landet en deal med Real Madrid og hentet Ronaldo. Ingen av dem fikk en ny nemesis å bryne seg på.

Akkurat nå sitter Manchester City i forhandlinger med Barcelona om en overgang, slik det ser ut i kveld virker det som om lysten til å igjen spille for Pep Guardiola er avgjørende for valget av klubb for Lionel Messi.

Les: Lionel Messi kommer med et stort krav det er lett for Manchester City å møte

Det er ingen hemmelighet at Cristiano Ronaldo i det siste har vært usikker på om Juventus er klubben for han fremover. – Juventus har også gått til skrittet å ringe rundt og tilby sin største stjerne, men det var før de hentet inn sin nye manager Andrea Pirlo.

Status nå skal være at de begge har bestemt seg for å fortsette minst en sesong til og se om de denne gangen kan vinne Champions League. – En av klubbene som fikk tilbud om Cristiano Ronaldo var Manchester United, dagens oppdatering på klubbens sider har fått mange fans til å gå av hengslene.

Les: Bruno Fernandes: «Ronaldo spør meg om Manchester United»

Det er et longshot, men utrolig gøy om det som var den mest spennende rivaliseringen i La Liga bringes til Premier League og til Manchester, men det spørs om byen er stor nok for dem begge.