Var fokuset delvis på Stamford Bridge, mon tro? (foto: leipzig, twitter)

RB Leipzig hele sesongen styrt inn mot Champions League spill også neste sesong, men etter viruspausen har noe av futten forsvunnet fra Red Bulls tyske familiemedlem.

På lørdag tok bunnproppen Paderborn turen til Leipzig og skulle være en grei arbeidsøkt mot tre poeng for hjemmelaget.

Les: Bayern München og Lewandowski leker seg videre

Patrik Schick sørget oppskriftsmessig for 1-0 etter 27 minutter, en stillingen som holdt seg til dommeren begynte å tenke på å blåse av kampen for full tid.

90+2 minutter begynte tydeligvis RB Leipzig-spillerne å tenke på hvordan de skulle feire seieren.

Se selv hvordan det hele endte:

En tre-poenger hadde sendt RB-Leipzig opp i en komfortabel CL-kvalikplass, men toppscorer Werner og gjengen måtte nøye seg med ett poeng mot ligaens desidert svakeste motstander.

Vi lurer litt på om Timo Werner mentalt har begynt å pakke kofferten…

Les: Klopp har pekt ut favoritten til å heve Champions League-trofeet