Mino Raiola snakker i en smarttelefon.

Den 54 år gamle agenten Mino Raiola etterlater seg et imperium etter han for et par dager siden døde. Han har et spillerrepresentasjonsbyrå som forvalter skjebnen til noen av de største stjernene i fotballverdenen, som inkluderer slike som Zlatan Ibrahimovic, Erling Braut Haaland, Paul Pogba og Gianluigi Donnarumma.

Spørsmålene skjer nå som Raiola ikke lenger er med oss ​: Hvem skal bli hos byrået? Blir spillerne i selskapet? Eller vil de bytte agent?

Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Ifølge Forbes hadde Raiola en estimert nettoformue på 84,7 millioner dollar. Superagenten var blant de fem mektigste sportsagentene i verden og tjente pengene sine gjennom provisjoner fra overføringsforhandlinger.

I løpet av karrieren forhandlet han fram mer enn 847,7 millioner dollar i kontrakter.

Teamet hans
Raiolas byrå er bygget på et enkelt grunnlag. Den har blitt bygget på en struktur med få mennesker, som alle er svært pålitelige.

Nøkkelpersonen i negasjonene var Rafaela Pimienta, hans advokat og Minos partner gjennom 20 år.

I tillegg jobbet Vincenzo Raiola, fetteren hans, og Jose Fortes, en spanjol som bor i Amsterdam i selskapet. Forrtes jobbet til daglig med spillerrektruttering og utvikling. – Alle skal «bli med videre»

Les: Klar for å ta over kapteinsrollen hos Arsenal

Ifølge personer nær Raiola kontaktet av MARCA, vil familien fortsette å eie byrået, de ønsker å fortsette å megle overgangene til spillerne de har ansvaret for.

To av dem – Ibrahimovic og Pogba – og begge er villige til å forbli i strukturen. Raiolas forhold til disse to spillerne var svært personlig.

Når det gjelder de andre, inkludert Haaland, så får vi se hva som skjer i fremtiden, selv om de i prinsippet regner med at de blir værende… i hvert fall foreløpig.